Vinyasa 200RYS Johan Noorloos Teacher Training

Vinyasa 200RYS Johan Noorloos Teacher Training

Wil jij werken aan je eigen yogabeoefening, maar ook leren lesgeven? De Nieuwe Yoga School is de plek waar je, onder leiding van Johan Noorloos, één van de beste teacher trainingen van Nederland kunt volgen. Deze opleiding is erkend door de Yoga Alliance.

De opleiding is verdeeld over workshops zowel als praktijk- en intervisiemomenten. Bovendien besteed je een groot deel van je tijd aan zelfstudie. We moedigen je aan om je eigen oefengroep(en) te vormen zodat je theorie meteen in praktijk brengt en oefening ontwikkelt in lesgeven. Bovendien worden er praktijkdagen aangeboden, zodat je met je medestudenten kunt oefenen in het lesgeven. Hierbij is een mentor aanwezig die feedback geeft.

Yoga asana instructie wordt afgewisseld met een grote diversiteit aan workshops van inspirerende professionals. Studenten worden begeleid, gemotiveerd en geïnspireerd zodat ze na afronding van de opleiding een verantwoorde en inspirerende yogales kunnen geven.
Belangrijke aandachtspunten voor een goede les zijn een juiste opbouw, het verbaal en manueel kunnen corrigeren van leerlingen en essentiele kennis van techniek van de houdingen.

Daarnaast is het belangrijk om naar een lichaam te leren kijken, te begrijpen hoe deze beweegt en wat het belemmert. Zo leer je hoe je de functie van een houding volledig tot zijn recht laat komen. De diverse achtergronden van de leraren, bijvoorbeeld vanuit Ashtanga, Anusara, Iyengar, Hatha en Yin yoga, spelen hierbij een grote rol.

Datum: 

24 nov '17 - 22 jun {'17}

Organisator: 

De Nieuwe Yogaschool

Plaats: 

Amsterdam