Nieuws

Het laatste yoganieuws lees je op Yoga International. Hoe gezond is yoga eigenlijk? Wat zijn de beste yogahoudingen? Welke beroemdheden doen aan yoga? Deze en heel veel andere interessante verhalen lees je in ons overzicht van yoganieuws.

Tip de redactie!

Sandy Taikyu Kuhn Shimu. Foto via uitgeverij Panta Rhei
13 dec 2017

Sandy Taikyu Kuhn Shimu verzamelde talrijke zen-verhalen uit de hele wereld, vaak vol humor en diepgang. Een nieuw boekje van deze Zen-meester.

Project Kerstyoga. Foto The Yoga Nomad
11 dec 2017

Yogadocente Lotte van Graas uit Zeist is op zoek naar docenten in Zeist die op of rond 2e Kerstdag stoelyoga willen geven bij zorginstellingen.

The Yoga Map. Foto Awesome Maps
24 nov 2017

The Yoga Map illustreert de wereld van yogastijlen en hun oprichters, wijst yoga ashrams aan, yogafestivals en de beste gemeenschappen en hotspots.

Jade Yoga
20 nov 2017

Jade is vastberaden om ‘s werelds best presterende, meest ecovriendelijke yogaproducten te maken. Waarbij teruggeven aan de wereld centraal staat.

Gaiam
17 nov 2017

Gaiam heeft prachtige yogamatten in allerlei vrolijke printjes waaronder deze Premium Marrakesh yogamat. Zo wordt yoga nog leuker.

Saint Basics
17 nov 2017

Deze bijzondere T-shirts van eucalyptus zijn zachter dan zijde, beter dan bamboe en koeler dan katoen! Heerlijk om een yogales in te doen.

Amsterdam Wine Yoga
13 nov 2017

Ooit gehoord van Yoga met een wijnglas in de hand? Het is de nieuwste trend, overgewaaid uit Amerika, en daar al een award-winning succes.

Yoginâm Abbahjí
6 nov 2017

Stichting Nâm heeft de Yoginâm Abbahjí uitgenodigd om bezoekers een alomvattende kijk te laten krijgen op een beschaafde en verlichte toekomst.

Arun Gandhi, via HarperCollins Holland
23 okt 2017

Arun Gandhi is de laatste die intieme, persoonlijke verhalen over Mahatma Gandhi kan vertellen. Het boek van wijsheid omvat 11 levenslessen van zijn opa.

Foto Andrik ↟ Langfield↟ Petrides, via Unsplash
18 okt 2017

Kimberly Wilson heeft een yogaschool geopend voor kinderen in een buurt waar veel zelfmoord voorkomt. Yoga moet de stress verlichten.

Anat van Yoga Garden
11 okt 2017

Ook Anat Geiger van de Yoga Garden komt dit weekend naar onze yogaretraite in Zeeland. Wie is deze yogaheldin?

Sara Bigatti
10 okt 2017

Yoga International Festival presenteert: John Kraijenbrink en zijn vriendin Italiaans yogadocent Sara Bigatti. Dit weekend in Zeeland.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws