Yogavakanties

Op zoek naar  inspirerende en ontspannen yoga-reizen/vakanties?

In ons overzicht van yoga vakanties vind je de heerlijkste reizen en retreats. Ontspannend én inspirerend. Aan zee, in de bossen of in de bergen, begeleid door de beste yogadocenten. Ga mee, ontspan en laad op!

Wil je jouw yoga reis of retreat toevoegen aan ons overzicht? Neem dan contact met ons op!

Meteen een yogavakantie boeken? Dat kan via onze partner BookYogaRetreats.com!

Zoek en boek Yoga Retreats

Aankomstdatum:

SanaYouYOGA
Reportage

Actief en ontspannen onder de Italiaanse najaarszon, een speciale yogavakantie gevuld met Critical Alignment Yoga door niemand minder dan Paul Braaksma!

CayaYoga
Reportage

Ervaar een mooie week van rust, inspiratie en nieuwe energie in dit goddelijke paradijs! CayaYoga organiseert een Yoga & Mindfulness reis naar Aptera.

Your Green Ibiza Escape 2017
Reportage

Ben jij echt toe aan een week helemaal voor jezelf? Lisa goes Vegan heeft in samenwerking met The Green Happiness haar ideale reis samengesteld.

Reportage

Wat is er fijner dan lichaam en geest tot rust te laten komen in een relaxte, rustige en inspirerende omgeving.

La Contessa
Reportage

Even weg uit de drukte van je dagelijkse bestaan? Om rust, inspiratie en nieuwe energie te vinden? Dan ben je welkom op ons landgoed in Italië!

ZenZo Yoga
Reportage

Heb jij het gevoel dat je harder loopt dan je aankunt? Dan is het yoga en detox weekend aan zee iets voor jou. Geniet van de ultieme tijd voor jezelf.

YogaTrekking
Reportage

Tijdens een YogaTrekking gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. In een prachtig bergdecor beoefenen we elke dag yoga.

Mhondoro
Reportage

Yoga, detox, saYoga, detox, safari’s, wildlife, sunset, massages, professionele coaches, dit komt allemaal samen in de 6 daagse yoga en detox vakantie in Zuid-Afrika.

Yoga Paros
Reportage

Yoga en het Griekse Aliki: de perfecte combinatie om de stress van het dagelijks leven helemaal los te laten, te relaxen en te genieten van je vakantie.

Fit Body Mind
Reportage

Yoga, mindfulness, tai chi/qigong, massage cursus, dans, voeding & vitaliteit, HSP, vrouwen, singles en meer                 

Artemis Yogacentrum
Reportage

De wind in je haar. Het ruisen van de zee. Je sluit je ogen, ademt in, ademt uit en ontspant. Tijdens een yogareis kom je helemaal tot jezelf.

Yoga reis Costa Rica
Reportage

Een rondreis van twee weken langs de Caribische kust en door het noorden van Costa Rica. Inclusief spectaculaire en bijzondere excursies.

Pagina's